1 min læsningHer er prisen: Premier League-klub jagter Mæhle

Joakim Mæhle er angiveligt jagtet af en navngiven London-klub fra Premier League, og prisen på danskeren skulle være fastlagt.

1 min læsning
Joakim Mæhle
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den danske landsholdsdarling Joakim Mæhle kan denne sommer være på vej videre fra Serie A-klubben Atalanta.

Her har han i den forgangne sæson nemlig mistet sin plads som decideret stamspiller og stærke præstationer for særligt det danske landshold har medført stigende interesse fra udenlandske klubber.

Nu melder lokalmediet Tutto Atalanta i hvert fald, at West Ham skulle pønse på en handel denne sommer, der kan sende Mæhle mod London og Premier League.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge selvsamme medie er West Ham indtil videre den eneste klub, der for alvor har gjort tilnærmelser på Joakim Mæhle, som Atalanta kræver 18-20 millioner euro for. Her er backen nemlig bundet af en kontrakt, der først står til at udløbe i sommeren 2025.

25-årige Joakim Mæhle skiftede til Atalanta i januar 2021, hvor han blev købt i belgiske Genk. Tidligere har han også tørnet ud for AaB.

Medie: Premier League-klub kigger på Mæhle

I Atalanta står han indtil videre noteret for 60 kampe, tre mål og fire oplæg. På landsholdet har den populære back til gengæld allerede nettet ni gange i 29 landskampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer