1 min læsningMedie: Brasiliansk FCM-flop på vej hjem

FC Midtjylland skulle være igang med forhandlingerne om at sende en af deres brasilianske spillere hjem til Brasilien på en lejeaftale.

1 min læsning
Foto: fcm.dk
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland hentede sidste sommer Marrony for omkring 33 millioner kroner.

Tilgangen af den 23-årige brasilianer har dog aldrig været en succes, hvor størstedelen af Marronys ophold på heden har været præget af hjemve. Det er således kun blevet til 11 kampe i Midtjylland-trøjen, hvor den tidligere Atlético Mineiro-spiller hverken har formået at score eller assistere.

Tirsdag skriver mediet Globo så, at Fluminense fra den brasilianske liga skulle være interesseret i at leje FCM-floppet, der selv har et stort ønske om at vende hjem.

Sviatchenko om guldkampen anno 22/23: Dette er det realistiske scenarie

Marrony skulle sågar være så ivrig på at vende tilbage til Brasilien, at han tirsdag har talt med bestyrelsen i FC Midtjylland for at få sit skifte igennem.

Det ønske skulle FCM have accepteret, men en handel er dog ikke allerede på plads ifølge det brasilianske medie. Ulvene har nemlig sendt et modbud tilbage til Fluminense, da det første tilbud ikke var tilfredsstillende.

Inden skiftet til FC Midtjylland nåede Marrony at spille 62 kampe for Atlético Mineiro, hvori det blev til 11 mål og fire assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer