1 min læsningJournalist: Liverpool tæt på afsked med breddespiller

Liverpool er tæt på deres første spillersalg i dette transfervindue, da en af deres midtbanespillere et tæt på et exit fra klubben.

1 min læsning
Takumi Minamino Roberto Firmino Harvey Eliott Liverpool Premier League
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix.

Takumi Minamino leverede på allerhøjeste niveau, da RB Salzburg mødte Liverpool i Champions League i 2020.

Det medførte efterfølgende et salg fra Østrig til den engelske storklub for omkring 8,5 millioner euro. Japaneren har dog aldrig formået at sætte det samme aftryk i den røde Liverpool-trøje.

I forrige sæson var Minamino udlejet til Southampton i et halvt år, og sidste sommer vendte midtbanespilleren så tilbage til Jürgen Klopp og Liverpool.

Medie: Liverpool vil på rov i Real Madrids offensiv

Det blev desværre for Minamino aldrig til den helt store mængde spilletid for Merseyside-klubben, hvilket nu skulle betyde, at den 27-årige japaner søger nye græsgange.

Her står franske AS Monaco ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano klar med et 5-årigt kontrakttilbud til breddespilleren i Liverpool. Derudover betaler franskmændende angiveligt 15 millioner euro for Minamino, mens handlen også vil indebære nogle bonusser, der kan blive indløst senere.

Takumi Minamino har spillet 55 kampe for Liverpool siden skiftet i januar 2020. Her har japaneren formået at score 14 mål og lave tre assist.

Øverst i artiklen kan du se alle Minaminos mål i Premier League for Liverpool i den forgangne sæson.

Timeline

Notifications

Notifikationer