2 min læsningMedie: Liverpool vil på rov i Real Madrids offensiv

Liverpool er angiveligt ikke færdige med at forstærke sin offensiv, da klubben nu kigger mod Real Madrid i jagten på flere forstærkninger.

2 min læsning
Marco Asensio
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpool har denne sommer allerede forstærket sin offensiv med købene af Darwin Núñez fra Benfica og Fábio Carvalho fra Fulham. Men her stopper Jürgen Klopp tilsyneladende ikke.

Sadio Mané står nemlig til at forlade The Reds inden for de kommende par dage, og derfor skulle man være på jagt efter yderligere forstærkninger til den skræmmende offensiv, der foruden de to førnævnte nytilgange består af spillere som Mohamed Salah, Luis Díaz, Diogo Jota og Roberto Firmino.

Det spanske medie AS melder nemlig nu, at Liverpool kigger mod Real Madrid denne sommer, hvor man gerne vil hente Marco Asensio til.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her har spanieren blot et år tilbage af sin kontrakt med det spanske og europæiske mesterhold, hvorfor han angiveligt forbereder sig mod et skifte i den nære fremtid.

Her prioriterer han dog en klub, hvor han er sikret regelmæssig spilletid som fast starter og netop derfor virker det usikkert, om han ønsker et skifte til Liverpool, hvor konkurrencen om de offensive pladser er benhård.

Ifølge selvsamme medie viser de italienske mestre AC Milan også konkret interesse for Asensio, der ifølge det spanske medie dog ikke har travlt med at træffe en beslutning om sin fremtid.

Journalist: På denne dag skifter Mané fra Liverpool til Bayern München

Den 26-årige offensivsspiller har været i Real Madrid siden sommeren 2015, hvor han blev købt i RCD Mallorca.

Hos Loc Blancos står Marco Asensio i skrivende stund noteret for 235 kampe, 49 mål og 24 oplæg. Her har han blandt andet også vundet tre spanske mesterskaber og tre Champions League-trofæer.

Timeline

Notifications

Notifikationer