2 min læsningIkke god nok til FC Nordsjælland – nu skifter han til superliganedrykker

FC Nordsjælland valgte ikke at forlænge med 19-årige Andreas Bredahl, der nu har fundet sig en ny klub.

2 min læsning
Andreas Bredahl skifter til Vejle Boldklub
Foto: vejle-boldklub.dk

Den 19-årige angriber Andreas Bredahl fik aldrig det gennembrud i FC Nordsjælland, han havde drømt om.

Derfor blev hans kontrakt ikke forlænget – og det har en af superliganedrykkerne nu lukreret på.

Ærlig Nadim om ambassadørrolle: Det handler IKKE om penge

Vejle Boldklub henter dermed den store targetman på en fri transfer, og har valgt at udstyre ham med en kontrakt frem til sommeren 2025. Det bekræfter Vejle på deres hjemmeside mandag.

– Andreas Bredahl er en ung dansk spiller med et stort potentiale, og han passer godt til vores strategi. (…) I Vejle har Andreas (Bredahl, red.) nu fået en gylden mulighed for at vise, hvad han kan, og hvis han formår det, er jeg overbevist om, at han bliver et stort aktiv for os, forklarer sportschefen Marius Adrian Nicolae således.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den sjællandsfødte Bredahl ser da også frem til at gøre sig gældende i Vejle Boldklub, der ifølge ham er en traditionsrig klub med en solid fanskare.

– Da jeg først hørte om muligheden for at komme til Vejle Boldklub, syntes jeg, at det lød som en meget god mulighed for mig, og efter nogle rigtig gode samtaler med klubben var jeg ikke i tvivl. VB er en stor klub med mange fans, og den hører til i Superligaen, konstaterer Andreas Bredahl således.

Bekræftet: Tidligere Vejle-keeper rykker hjem til Tyskland

Andreas Bredahl spillede i den seneste sæson 16 kampe for FC Nordsjælland, hvoraf de fem var optrædener i Superligaen og én enkelt var i Sydbank Pokalen. Resten var i reserveholdsligaen. Her blev det samlet set til 8 scoringer.

Timeline

Notifications

Notifikationer