2 min læsningBekræftet: Tidligere Vejle-keeper rykker hjem til Tyskland

Alexander Brunst fik så sent som i går ophævet sin kontrakt med superliganedrykkerne fra Vejle Boldklub. Nu har han fundet en ny arbejdsgiver.

2 min læsning
Alexander Brunst, Vejle Boldklub, Vejle målmand, Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

26-årige Alexander Brunst spillede var én af profilerne i Vejle Boldklub, der som bekendt endte med at ryge ned i NordicBet-ligaen.

I går kom det så frem, at han fik ophævet sin kontrakt med klubben fra Nørreskoven af familiære årsager. I dag er han så præsenteret i en tysk klub fra 2. Bundesligaen.

Officielt: Vejle Boldklub ophæver med profil

Til klubbens hjemmeside fortæller målmanden, at han aldrig var i tvivl om, at rykke tilbage til Tyskland, efter SV Darmstadt tog kontakt til ham.

– Da jeg hørte klubben var interesseret i mig, skulle jeg ikke bruge lang tid på at takke ja. Jeg kender klubben fra de gange, jeg har mødt dem (Brunst har tidligere spillet for Werder Bremens andethold, FC Magdeburg og HSV, red.), lyder det fra keeperen som fortsætter:

– Jeg har fulgt udviklingen i klubben de seneste år meget tæt, og jeg er stor fan af det, som klubben forsøger at opbygge, slutter Alexander Brunst således.

Medie: Tysk traditionsklub melder sig ind i jagten på fri AGF’er

Han er blevet udstyret med en 2-årig kontrakt, der gælder frem til sommeren 2024.

Alexander Brunst nåede 47 kampe for førsteholdet, hvoraf de 15 står noteret som clean sheets.

Timeline

Notifications

Notifikationer