1 min læsningMedie: Tysk traditionsklub melder sig ind i jagten på fri AGF’er

Jón Dagur Thorsteinsson har fortsat ikke sin fremtid på plads, efter det denne sommer er ovre mellem ham og AGF. Nu melder tysk klub sig dog på banen.

1 min læsning
Jón Dagur Thorsteinsson
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Selvom det er ganske sikkert og vist, at Jón Dagur Thorsteinsson og AGF’s veje denne sommer skilles efter tre års samarbejde, så har den islandske landsholdsspiller fortsat ikke sin fremtid på plads.

Adskillige klubber i den italienske Serie A er på rygtebasis ellers meldt interesserede i offensivsspilleren, men nu stiller en tysk traditionsklub sig angiveligt også i køen blandt bejlere.

I hvert fald melder det islandske medie Fótbolti.net, at 2. Bundesligagiganterne fra Hamburger SV skulle være med i jagten på Thorsteinssons underskrift.

Dermed har Jón Dagur Thorsteinsson altså noget af at valg at skulle træffe i den nære fremtid. Hamburger SV missede nok engang oprykningen til Bundesligaen på målstregen i den forgangne sæson, da man i playoff-finalen over to kampe måtte lade sig se besejret af Hertha Berlin, der dermed forbliver i den bedste række i tysk fodbold.

AGF-træner om transfers: Vi arbejder på ting

Den 23-årige islænding har foruden AGF i sin seniorkarriere også været et smut forbi Vendsyssel FF, Fulham og HK Kópavogs i hjemlandet.

I AGF nåede Jón Dagur Thorsteinsson 100 kampe for klubben, hvor han også nåede at bidrage med 20 scoringer, 13 oplæg og 25 gule kort. Han har kontraktudløb med klubben den 30. juni.

Landsmanden Alfons Sampsted fra norske FK Bodø/Glimt meldes af selvsamme medie i samme ombæring også mod et skifte til HSV.

Timeline

Notifications

Notifikationer