1 min læsningJournalist: På denne dag skifter Mané fra Liverpool til Bayern München

Sadio Mané nærmer sig angiveligt med hastige skridt et skifte fra Liverpool til Bayern München. Nu afslører Fabrizio Romano, hvornår det hele falder på plads.

1 min læsning
Sadio Mané
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvad der startede som rygter, ser meget snart ud til at blive til virkelighed. Sadio Mané er uhyrlig tæt på et skifte til FC Bayern München.

Mens man i Liverpool allerede ser ud til at have en offensiv erstatning klar for Sadio Mané med købet af Darwin Núñez i Benfica, så mangler Liverpool-spilleren fortsat at blive endelig bekræftet hos de sydtyske giganter.

Nu melder Fabrizio Romano dog, at alt dette falder på plads tirsdag i den kommende uge.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her rejser Sadio Mané nemlig til Tyskland, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek, inden han vil skrive under på en treårig aftale.

Det forlyder desuden fra selvsamme kilde, at det første papirarbejde mellem klubberne allerede skulle være ordnet og på plads.

Den 30-årige senegalesiske verdensstjerne skiftede til Liverpool tilbage i sommeren 2016 fra Southampton. Siden er det blevet til 269 kampe i Liverpool-trøjen, hvor han også har bidraget med 120 mål og 48 oplæg.

Landstræner om muligt Mané-skifte: Bayern er det rigtige

På trofæsiden nåede Sadio Mané at vinde det engelske mesterskab, Champions League, FA Cup, verdensmesterskabet for klubhold, den engelske ligacup og UEFA Super Cup sammen med Liverpool.

Timeline

Notifications

Notifikationer