2 min læsningPSG vil kapre portugiser fra AC Milan

Paris Saint-Germain skulle ifølge et fransk medie have sat jagten ind på en spiller, der ellers har været rygtet kraftigt til AC Milan.

2 min læsning
Kylian Mbappé Lionel Messi Neymar Paris Saint-Germain PSG Ligue 1
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Paris Saint-Germain er kendt for at lave store handler, når sommerens transfervindue åbner.

Denne sommer har der modsat forgangne år indtil videre været stille i den franske hovedstad, hvor kontraktforlængelsen med Kylian Mbappé af mange blev set som den helt store signing.

Stilheden kan dog ifølge et fransk medie snart blive brudt, da Le10Sport skriver, at PSG skulle have udset sig en af Ligue 1’s helt store profiler.

Ifølge det franske medie så har de franske mestre nemlig rettet sigtekornet imod Renato Sanches fra LOSC Lille, der har været en stor profil på det franske mandskab, siden han ankom fra Bayern München i 2019.

Lille er ifølge mediet i økonomiske problemer, hvilket har tvunget klubben til at tjene penge, hvis der igen skal komme balance i regnskabet. Den situation skulle PSG være klar til udnytte.

Den franske hovedstadsklub er dog ikke alene i kampen om portugiserens underskrift. De nykårede italienske mestre, AC Milan, har tidligere været kædet kraftigt sammen med Renato Sanches, hvor der ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano allerede skulle være en mundtlig aftale mellem de to parter.

Rygte: Manchester City lader forsvarsspiller gå – ny spiller klar i kulissen

Handlen mellem AC Milan og Lille er PSG nu klar til at kapre, da den nyindsatte sportsdirektør i klubben, Luis Campos, har udset den 24-årige portugiser som en klar forstærkning til midtbanen.

Ifølge Transfermarkt skal begge klubber punge op med minimum 28 millioner euro, hvis de skal betale Renato Sanches’ nuværende markedsværdi.

LOSC Lille købte i 2019 den portugisiske landsholdsspiller for 20 millioner euro i Bayern München, hvor han sidenhen var med til at vinde det franske mesterskab med klubben i 20/21-sæsonen.

Timeline

Notifications

Notifikationer