1 min læsningMedie: Tyrkisk storklub ude efter Dreyer

Anders Dreyer rygtes flere steder hen denne sommer, og nu skulle en klub i Tyrkiet også været interesseret i danskeren.

1 min læsning
Anders Dreyer FC Midtjylland Superliga
Foto: Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix..

Anders Dreyer lander efter alt at dømme i en anden europæisk klub end Rubin Kazan denne sommer.

Danskeren har tidligere meldt ud, at han ikke ser sig selv fortsætte i den anden bedste russiske række, når hans lejeophold med FC Midtjylland udløber denne måned.

Dermed er der lagt op til, at Dreyer skal ud og finde sig en ny klub i sommerens transfervindue, hvor flere klubber allerede skulle være interesseret i danskerens underskrift.

Medie: Dreyer på blokken i flere europæiske klubber

På nuværende tidspunkt træner Rubin Kazan-spilleren dog stadig med i FC Midtjylland, da hans lejeophold med superligaklubben gælder frem til slutningen af juni måned.

Dreyer kan alligevel ende med at have fremtiden på plads, inden aftalen udløber, da han ifølge det tyrkiske medie ajansspor.com står højt på Fenerbahces transferliste.

Den tyrkiske storklub ønsker at styrke deres midtbane frem mod den kommende sæson, hvor især Dreyers egenskab til at spille på flere midtbanepositioner har styrket interessen.

Anders Dreyer nåede i denne sæson at tørne ud for FC Midtjylland i 19 kampe fordelt i Superligaen og Sydbank Pokalen. Her formåede den 24-årige dansker at score 10 mål og lave otte assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer