3F Superligaen

Medie: Dreyer på blokken i flere europæiske klubber

Anders Dreyer har netop færdigspillet sæsonen hos FC Midtjylland. I den nye sæson er det dog ikke sikkert, han vender tilbage til Rubin Kazan. Offensivspilleren er nemlig angiveligvis i kikkerten hos flere europæiske klubber.

Der er interesse for Anders Dreyer hos europæiske klubber
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Grundet krigen i Ukraine fik Anders Dreyer i foråret suspenderet sin kontrakt med russiske Rubin Kazan og kunne rejse hjem til FC Midtjylland for en stund. Men nu kan den 24-årige offensivspiller havne et helt andet sted i Europa, skriver BT.

Og det er slet ikke sikkert, at Dreyer kommer til at koste en eventuel klub noget i overgangssum, da en ny suspendering kan blive resultatet af krigen i Ukraine, der fortsat raser. Denne omgang kan suspenderingen måske vare hele næste sæson.

Artiklen fortsætter efter reklamen

En Bundesligaklub samt tre tyrkiske topklubber skulle være interesseret i danskeren med det farlige venstreben. Men også FC Midtjylland forsøger angiveligt at hente sin tidligere spillere tilbage på en permanent kontrakt.

Her mangler midtjyderne ifølge BT at få overført 30-35 millioner kroner for den handel, der i første omgang sendte Dreyer til Rubin Kazan, og derfor kan disse penge måske indgå i en handel, der sender højrekanten tilbage til FC Midtjylland igen.

Medie: Dreyers våde målfejring går verden rundt

Anders Dreyer er selv træt af uvisheden og ser positivt på en fremtid et andet sted i Europa end Rusland, hvor hans klub netop er rykket ned i den næstbedste række.

– Det er jo en træls situation, fordi jeg gerne vil have noget afklaring og noget på plads snart. Jeg går og tripper lidt, så man kan tage en beslutning, men det er svært, når det er FIFA, der sidder med det, siger han til BT.

Anders Dreyer håber på klubskifte: Ambitioner om mere end den næstbedste række i Rusland

Udover Anders Dreyer er der to andre danskere i russisk fodbold. Oliver Abildgaard er også i Rubin Kazan, mens Younes Namli er på kontrakt i Krasnodar og vender efter planen tilbage til klubben fra sit lejeophold i hollandske Sparta Rotterdam.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P