2 min læsningMedie: Ajax forhandler med Tottenham om offensiv spiller

Tottenham er ifølge en transferjournalist ved at sælge en af deres offensive spillere til Ajax.

2 min læsning
Steven Bergwijn Heung-Min Son Tottenham Premier League
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Antonio Conte viste tydeligt, hvilke tre spillere han foretrak i angrebet i slutningen af den forgange sæson.

Harry Kane, Heung-Min Son og Dejan Kulusevski var alle at finde på den italienske managers holdkort, når de store og vigtige kampe skulle spilles. Det betød samtidig, at spillere som Lucas Moura og Steven Bergwijn måtte tage sig til takke med en plads på bænken.

Avis: Nyindkøb kan skubbe Højbjerg ud af Tottenham

Den situation skulle de nykårede hollandske mestre, Ajax, have besluttet sig for at udnytte, da hollænderne angiveligt har udset sig Bergwijn.

Ifølge den normalt troværdige transferjournalist Fabrizio Romano så er Ajax og Tottenham nemlig i gang med forhandlingerne om den hollandske offensivspiller.

Det er dog ikke første gang, at Ajax har vist interesse i Spurs-spilleren, da den hollandske klub også var ude efter Bergwijn tilbage i januar måned – den gang blev det derimod et nej fra Conte og Tottenham.

Tilgangen af Dujan Kulusevski i selvsamme transfervindue har ændret situationen, da den svenske lejesvend fra Juventus har vist sin klasse og leveret flere imponerende præstationer i samspil med Son og Kane.

Medie: Ombejlet Spurs-kant vil væk, men klubben sælger ikke for enhver pris

Conte og Tottenham skulle derfor have besluttet, at åbne forhandlingerne med Ajax, hvis handlen ifølge Romano kan blive på deres betingelser.

Tottenham hentede 24-årige Steven Bergwijn tilbage i januar transfervinduet 2020, hvor englænderne betalte PSV Eindhoven 30 millioner fo hollænderen.

Her er det siden blevet til 83 kampe, hvor Bergwijn har scoret otte mål og lavet ti assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer