2 min læsningThelander fraværende i AaB – vil til udlandet

AaB har givet Rasmus Thelander fri til at finde en ny klub. Udlandet trækker i AaB-viceanføreren.

2 min læsning
Rasmus Thelander er ikke med i træningsopstarten i AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Når AaB søndag har træningsopstart efter sommerferien, kommer holdkammeraterne ikke til at se Rasmus Thelander på træningsbanen.

Den 30-årige midterforsvarer har nemlig fået lov til at bruge tiden på at finde en ny klub i udlandet. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Som tidligere meldt ud så havde vi gerne forlænget samarbejdet med Rasmus, men vi har også forståelse for hans ønske om et nyt udlandseventyr, og da Rasmus har været tydelig omkring sine planer, valgte vi at agere, så Lars Kramer allerede er sikret som tilgang og som mulighed i midterforsvaret sammen med Mathias Ross, Daniel Granli og Anders Hagelskjær, siger AaB-sportschef, Inge André Olsen til hjemmesiden og får samtidig nævnt, at han håber, det bliver til et gensyn med Thelander.

Medie: FCM, AGF og AaB jagter samme målmand

Rasmus Thelander har også et håb om et gensyn med AaB, som han i alt har spillet for i seks år og repræsenteret i 157 kampe.

– Fra hjertet kan jeg sige, at jeg har nydt hver eneste dag i mine i alt seks år i klubben, og jeg vil gerne takke holdkammerater, trænere, ledere, øvrige ansatte og selvfølgelig alle fansene for vores tid sammen, siger midterforsvareren og fortsætter:

– Jeg er utrolig glad for AaB, og jeg synes, jeg efterlader klubben et godt sted, og selvom det er vigtigt at præstere godt individuelt, så har jeg altid forsøgt at sætte holdet i forreste række. Nu er tiden kommet til igen at forsøge at få en oplevelse i udlandet, men jeg håber på en eller anden måde, at dette ikke er et farvel, men nærmere et på gensyn til AaB og Aalborg.

Timeline

Notifications

Notifikationer