1 min læsningMedie: FCM, AGF og AaB jagter samme målmand

Tre superligaklubber er denne sommer angiveligt på jagt efter den samme målmand, der i den forgangne sæson rykkede ud af landets bedste række.

1 min læsning
Alexander Brunst
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Vejle Boldklub skal efter sommerpausen spille i den næstbedste række herhjemme, efter det i den forgangne sæson som bekendt blev til en nedrykning fra Superligaen.

En af dem, som meget vel kan ende med ikke at følge med den traditionsrige klub med ned i NordicBet Ligaen er den tyske målmand Alexander Brunst, der ifølge bold.dk tiltrækker sig interesse fra tre navngivne superligaklubber.

Der skulle være tale om FC Midtjylland, AGF og AaB, der alle tre ifølge mediets oplysninger skulle have vist ‘seriøs interesse’ for den tyske målmand.

Mediet har desuden været i kontakt med ledelsen i Vejle Boldklub, som på nuværende tidspunkt ikke har kommentarer til den påståede interesse for målmanden, der har to år tilbage af sin kontrakt i Vejle Boldklub.

Alexander Brunst holdte i den forgange sæson buret rent seks gange for Vejle, hvilket kun var overgået af Kamil Grabara, Jacob Rinne, Nicolai Larsen og Jesper Hansen.

Pilen peger på tysk træner i AGF: Jeg tror, han er på vej – og han er taktisk genial

Den 26-årige keeper skiftede til Vejle Boldklub tilbage i september 2020 fra tyske FC Magdeburg, men han har også tidligere været på kontrakt i den tyske traditionsklub Hamburger SV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer