2 min læsningJønsson spottet til AGF-træning: Fremtiden er fortsat uvis

Jens Jønsson har kontraktudløb med sin spanske klub, Cadiz, sidst på måneden. I dag var han så tilstede på træningsanlægget i Fredensvang.

2 min læsning
Pierre-Emerick Aubameyang i duel med danske Jens Jönsson
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

29-årige Jens Jønsson har kun to uger tilbage af sin kontrakt med LaLiga-klubben Cadiz, og meget tyder på, at han skal finde sig en ny klub.

Torsdag middag er han så blevet spottet på AGF’s træningsanlæg i Viby, hvor Uwe Rösler og resten af holdet har taget hul på opstartstræningen forud for den kommende superligasæson.

Jönsson forlader Cadiz – måske

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den danske midtbanespiller, der har været inde omkring landsholdet ad flere omgange, fortæller dog, at det blot er for at holde formen ved lige, mens han afsøger markedet for potentielle nye arbejdsgivere.

– ‘Ven af huset, er det ikke det, man plejer at sige?’. Jeg er gammel spiller, har boet her og er opvokset her. Så jeg spurgte, om jeg måtte holde mig i gang her, og det måtte jeg gerne – og det er jeg super glad for, lyder det fra midtbaneslideren til campo.dk og uddyber:

– Indtil jeg har en klub. I min situation, kan jeg ikke få det bedre end lige nu, hvor jeg træner med på et højt niveau her, med fantastiske faciliteter og omgivelser. Jeg er egentlig bare super taknemmelig, og så må vi se, hvornår der dukker noget op på mit skrivebord.

Pogba med klar besked til United: Jeg vil vise, at klubben tog fejl

Tidligere er Jønsson blevet rygtet til Valencia, og alle signaler peger da også på, han fortsætter sin karriere i udlandet, da han bliver spurgt ind til muligheden for et skifte hjem til AGF.

– Umiddelbart nej. Det har vi clearet, og sådan er det. Det er lidt for tidligt for mig at vende hjem. Omvendt, så har jeg ikke skrevet under på noget, så man skal aldrig sige aldrig. Men nej, det er ikke planen, slutter Jens Jønsson til campo.dk.

Du kan se hele interviewet med Jens Jønsson i afspilleren over artiklen.

Timeline

Notifications

Notifikationer