VM 2022

1 min læsningNissen Kristensen om VM-plads: Jeg har spillet mig i betragtning

Rasmus Nissen Kristensen mener, at han har vist sig flot frem i de seneste Nations League-kampe, og at han har gode chancer for at spille sig i Kasper Hjulmands VM-trup.

1 min læsning
Rasmus Nissen Kristensen
Rasmus Nissen Kristensen fik fuld spilletid i 2-0-sejren over Østrig. Foto: Scanpix/Ritzau

Leeds’ nye dansker, Rasmus Nissen Kristensen, er mere end tilfreds med sine egne præstationer i de seneste Nations League-kampe.

Kristensen viste senest storspil i Danmarks 2-0-sejr over Østrig mandag aften, og han står tilbage med en følelse af, at han har gjort sit for at komme på Kasper Hjulmands holdkort til det kommende VM i Qatar.

Danmarks bredde bankede Østrig på Østerbro – flot sejr på 2-0

– Det er jo op til andre at vurdere, især Kasper. Men jeg synes selv, at jeg har gjort det godt, og at jeg har bidraget med det, jeg kan med fysik og power, så jeg er fint tilfreds, sagde Rasmus Nissen Kristensen efter mandagens sejr over Østrig til Tipsbladet og fortsætter.

– Jeg synes, jeg har budt mig til og spillet mig selv i betragtning, og jeg har i hvert fald gjort mit bedste. Det er i sidste ende ude af mine hænder, men jeg føler, jeg har gjort det, jeg kunne.

Kristensen har i den forgangne sæson tørnet ud for RB Salzburg, hvor danskeren blandt andet udmærkede sig ved at være den mest scorende forsvarsspiller i den østrigske liga.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer