Dansk Fodbold

Officielt: Landsholdsspiller skifter til Leeds

Danske Rasmus Nissen Kristensen er onsdag blevet offenliggjort som ny Leeds-spiller.

Rasmus Nissen Kristensen Leeds Premier League
Foto: leedsunited.com

Den danske landsholdsspiller Rasmus Nissen Kristensen skifter denne sommer til Leeds i Premier League.

Det bekræfter den engelske traditionsklub onsdag aften på deres officielle hjemmeside.

Rygterne har længe gået på, at den 24-årige backspiller, der har en fortid i FC Midtjylland, skulle være tæt på et skifte til Premier League, men onsdag kunne klubben selv offentliggøre handlen, der sender Nissen Kristensen fra Red Bull Salzburg til Leeds.

Inden skiftet til Salzburg i 2019, nåede den tidligere Midtjylland-spiller at tørne ud for Ajax i perioden januar 2018 til juli 2019. Netop udviklingen siden tiden i hollandsk fodbold roser Nissen Kristensens nye manager, Jesse March, også til klubbens hjemmeside.

– Rasmus er en spiller, der har udviklet sig meget over de sidste tre år. Han etablerede sig selv, som en af de bedste spillere i Red Bull Salzburg, mens han også var en rigtig god Champions League-back og dansk landsholdsspiller.

– Jeg er helt sikker på, at han vil fortsætte sin udvikling, så han også bliver en god Premier League-back, siger Leeds-manageren.

Medie: Premier League-klub lurer på to danske landsholdsprofiler

Leeds oplyser i den officielle udmelding, at Rasmus Nissen Kristensen har skrevet under på en kontrakt, der holder danskeren på Elland Road i de kommende fem sæsoner.

Den danske landsholdsspiller nåede at spille 109 kampe for Red Bull Salzburg, hvori det blev til 14 mål og 19 assist for den østrigske klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P