Dansk Fodbold

Danmarks bredde bankede Østrig på Østerbro – flot sejr på 2-0

Danmark spillede mandag aften mod Østrig i sin fjerde Nations League-kamp - den sidste inden sommerferien. Og det blev en overlegen dansk indsats i Parken.

Danmark vandt sikkert over Østrig i Parken i Nations League
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Inden Kick Off mod Østrig i Parken mandag aften hyldede det danske hjemmepublikum EM-heltene fra 1992 samt den forhenværende danske landstræner Richard Møller Nielsen.

Det er nu 30 år siden triumfen til EM i Sverige i 1992 kom i hus, og mandag aften hyldede de danske landsholdsspillere sine forgængere med samme folkelige appel og opportunistiske spillestil og vandt med 2-0 over Østrig.

Allerede i første halvlegs begyndelse var det Danmark her, der og alle vegne.

Kasper Hjulmand, der til dagens kamp stillede op med Christian Eriksen på bænken og samtidig satsede på spillere som Jonas Wind, Nicolai Boilesen og Mathias Jensen, kunne se sin offensiv helt i hopla fra start af.

Efter 21 minutters spil bar overtaget så frugt, da Joakim Mæhle flot satte Jonas Wind op i det østrigske felt med en cutback aflevering, og sikkert satte Wind bolden ind til 1-0.

På højrekanten ville Andreas Skov Olsen ikke stå tilbage. Efter 37 minutter scorede han på en stikning ind i det frie rum bag østrigs forsvarsspillere, og så var Danmark på 2-0. Assistenten til det mål stod Jonas Wind bag.

Resten af opgøret i Parken havde Danmark fortsat bolden mest, og Kasper Hjulmand gav også spilletid til blandt andre Philip Billing, der kom ind i anden halvleg.

Med sejren over Østrig fører Danmark nu sikkert Gruppe 1 i Liga A i Nations League. Danmark har ni point for fire kampe, mens Kroatien følger efter med syv point.

Næste opgør bliver mod netop Kroatien på udebane den 22. september.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P