VM 2022

1 min læsningDanmarks sidste VM-modstander skal findes: Hel nation får fri

På mandag bliver det afgjort, om det er Australien eller Peru, som tilslutter sig Danmarks pulje ved VM. Den vigtige kamp har nu fået Perus præsident til at give befolkningen helt fri på kampdagen.

1 min læsning
Peru
Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

På mandag bliver Kasper Hjulmand og resten af det danske herrelandshold klogere på, hvem den tredje og sidste puljemodstander til VM-slutrunden i Qatar bliver.

Her venter der nemlig Australien og Peru en altafgørende VM playoff-finale, hvor vinderen vil indtræde i Gruppe D, som foruden Danmark består af Frankrig og Tunesien.

I den forbindelse har Pedro Castillo, som er præsident i Peru, og regeringen nu valgt at give hele befolkningen fri fra arbejde på mandag, hvor opgøret finder sted.

– Regeringen har bestemt, at hele befolkningen får fri hele dagen, så de kan se vores hold kvalificere sig til VM i Qatar. Vi opfordrer folk til at samles, så vi sammen kan fejre denne store dag, lyder det fra den peruvianske regeringen ifølge mediet RPP

Dermed er der ingen undskyldninger for den peruvianske befolkning for ikke at give den ekstra meget gas, når de nationale fodboldhelte jagter en plads til verdens største fodboldturnering.

Kasper Hjulmand efter nederlag: Det var et pismål

VM playoff-finalen mellem Australien og Peru fløjtes i gang mandag aften den 13. juni klokken 20:00 på Ahmad bin Ali Stadium i Qatar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer