Dansk Fodbold

Medie: Premier League-klub lurer på to danske landsholdsprofiler

Hvis solen, månen og stjernerne står rigtigt, kan de to danske landsholdsstjerne ende som holdkammerater på klubplan efter sommerferien.

Joakim Mæhle, Christian Eriksen, West Ham, Premier League.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Christian Eriksen og Joakim Mæhle i West Ham.

Det kan være realiteten efter sommerferien, hvis man skal tro Daily Star.

Ifølge den britiske avis, skulle West Ham have et godt øje til de to danskere, hvorfor de havde sendt scouts til Østrig for at se nærmere på landsholdsprofilerne under Nations League-kampen mandag.

Daily Star skriver videre, at Christian Eriksen som bekendt har kontraktudløb i Brentford denne sommer, men at der også er interesse for danskeren fra klubber som Manchester United, Tottenham og Newcastle, ligesom Brentford fortsat skulle være inde i ræset om den danske kreatørs underskrift.

Hvad angår Joakim Mæhle, skulle West Ham have fulgt den danske wingback i flere år og sågar have forsøgt at hente ham til klubben dengang han spillede i Belgien for Genk.

Derudover bliver Mæhle beskrevet som en “pålidelig forsvarsspiller med Champions League-erfaring, som har spillet 35 kampe for Atalanta i forrige sæson – og som i øvrigt kan dække begge wingbacks”.

Højbjerg om Eriksens fremtid: Tror ikke, han mangler muligheder

At vi skulle få de to danskere at se i London-klubben sammen efter sommerferien, virker ikke videre sandsynligt, da de begge har flere bejlere at vælge imellem.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P