Premier League

Nissen Kristensen om Leeds-skifte: Jeg var aldrig i tvivl

Den nye Leeds-spiller Rasmus Nissen Kristensen fortæller, at da først interessen var der fra Premier League-klubben, så var han aldrig i tvivl.

Rasmus Nissen Kristensen Leeds Premier League
Foto: leedsunited.com

Onsdag aften blev det bekræftet, at den danske landsholdsspiller Rasmus Nissen Kristensen skifter til Leeds.

Det skifte har længe været under opsejling, hvor rygterne har taget mere fart de seneste mange dage. Udover Leeds, var der dog også andre klubber inde i billedet, men ifølge den nye Premier League-spiller, så var han aldrig i tvivl om et skifte til klubben.

– Da jeg hørte om interessen, kiggede jeg på projektet, og hvad der gang i, og derfra var jeg aldrig i tvivl. Jeg var 100 procent overbevist.

– Det er en stor historisk klub, som spiller i den bedste liga i verden ifølge mig, og så passer den til alt det, jeg elsker ved fodbold.

– Jeg ved en masse om klubben, for den lille by, hvor jeg er fra, der er de fleste af mine fars venner Leeds-fans, siger Nissen Kristensen til LUTV.

Inden skiftet til Leeds tørnede Rasmus Nissen Kristensen ud for Red Bull Salzburg. Backspillerens fodboldopdragelse kom dog i FC Midtjylland, hvor han startede i ungdomsrækkerne, inden han i 2016 blev rykket op på klubbens førstehold.

Her spillede den nuværende landsholdsspiller frem til 2018, hvorefter Nissen Kristensen skiftede til hollandske Ajax.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P