3F Superligaen

AGF-motor om Wilshere: Jeg håber, han bliver!

Mikael Anderson er ikke særlig meget i tvivl. Han ser gerne, at Jack Wilshere fortsætter karrieren i AGF.

Jack Wilshere, AGF, bliver Jack Wilshere i AGF.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Jack Wilshere har kontraktudløb med AGF i næste måned, men står det til Mikael Anderson vil han gerne have, at den østjyske traditionsklub forlænger aftalen med englænderen.

– Jeg mener bestemt, at han kan tilføre vores hold noget kvalitet. Men jeg tror også, at det afhænger af, hvilken træner, der kommer ind. Som han selv har beskrevet, så er det selvfølgelig træneren, der i sidste ende skal vurdere, om han passer ind, lyder det fra AGF-profilen til campo.dk.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

30-årige Wilshere fik aldrig helt begejstret eksperterne og fodbolddanmark generelt med sine præstationer i foråret. Men Mikael Anderson fastsslår i den sammenhæng, at hans færdigheder og kompetencer på banen skal passe ind i det spilkoncept, som klubben har.

Og med manglen på den rigtige opskrift på holdet, hvor stort set hele bruttotruppen har været i spil, har meget kunnet tyde på netop manglen på taktisk konsistens. Derfor har den tidligere Arsenal-profil haft vanskeligere ved at skille sig ud, lyder det.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Det er klart, Wilshere har nogle kvaliteter, som ikke ret mange andre har i den danske Superliga, men det skal jo også passe ind i den måde, vi spiller på, nuancerer han og uddyber:

AGF-profil: Hvis bestyrelsen kunne fyre samtlige spillere, havde de måske også gjort det

– Jeg kunne godt tænke mig, at han blev. Jeg synes, at han er en rigtig, rigtig god spiller. Selvfølgelig har han haft det svært – på et hold, der har haft det svært generelt. Det er svært at være god, når holdet ikke har præsteret godt. Jeg håber, at han bliver. Men det tror jeg først vi finder ud af, når den nye træner kommer, understreger midtbanemotoeren til campo.dk, inden han afslutter:

– Hvis han (træneren, red.) gerne vil spille noget boldbesiddende og offensiv fodbold, så kunne jeg godt forestille mig, at Wilshere bliver.

Eftertragtet dansker vil til Premier League: Se Watfords salgspris!

Du kan høre mere fra Mikael Anderson øverst i artiklen, hvor han satte et par ord på Jack Wilshere tidligere på den netop overståede sæson.

AGF starter næste sæson ud med en kamp på Brøndby Stadion d. 17. juli. Læs mere om første- og anden runde af den kommende Superliga HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P