Serie A

AC Milan bekræfter: Klubben er solgt til nye ejere

AC Milan har fået nye klubejere, da RedBird Capital Partners overtager størstedelen af aktierne i klubben efter Elliott Advisor UK Limited.

AC Milan
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Simon Kjærs italienske klub, AC Milan, har fået ny klubejer.

Det bekræfter Milano-klubben denne onsdag på sin hjemmeside, hvor det er blevet offentliggjort, at RedBird Capital Partners overtager størstedelen af aktierne i klubben efter Elliott Advisor UK Limited.

Det er en overtagelse, som vækker stor glæde hos Gerry Cardinale, som er grundlægger af RedBird Capital Partners.

– Det er en ære for os at blive en del af AC Milans utrolige historie, og vi glæder os til at spille en rolle i klubbens næste kapitel, efter at klubben er tilbage på sin retmæssige plads i toppen af Italien, Europa og verden, siger Gerry Cardinale til AC Milans hjemmeside.

Den gamle ejer, Elliott Advisor UK Limited, købte Milan tilbage i 2018 og kommer i fremtiden til at bevare nogle pladser i bestyrelsen med den ejerandel, som man beholder.

Efter mislykket Mbappé-tilgang: Ham her går Real Madrid nu efter

AC Milan vandt i denne sæson det italienske mesterskab for første gang siden 2011. Det 19. af slagsen i klubbens 123-årige historie.

RedBird Capital Partners ejer også en del af den engelske storklub Liverpool, da de er en del af ejerkredsen af Fenway Sports Group, som man købte ti procent af sidste år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P