LaLiga

Efter mislykket Mbappé-tilgang: Ham her går Real Madrid nu efter

I Real Madrid hersker der stor skuffelse over, at man ikke landede Kylian Mbappé på en fri transfer. Nu har den spanske kongeklub dog udset sig et nyt alternativ til angrebet.

Rafael Leão
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der hersker i disse dage uden tvivl stor skuffelse i Real Madrid, efter Kylian Mbappé forleden valgte at forlænge sin aftale med Paris Saint-Germain og dermed droppe at skifte transferfrit væk fra den franske hovedstad i denne omgang.

I Real Madrid havde man nemlig udset sig den franske verdensmester, som sommerens helt store tilgang, men det bliver altså ikke til noget i denne omgang.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derfor har den spanske klub nu rettet blikket mod alternativer, og her skulle man have udset sig en nykåret italiensk mester i AC Milan. Det melder Marca i hvert fald.

Det skulle være milanesernes portugisiske offensivsspiller Rafael Leão, der nu står øverst på madrilenernes ønskeseddel over mulige angrebsforstærkninger.

Her vil det dog kræve en transfersum, da Rafael Leão har kontrakt med AC Milan til sommeren 2024.

Campo mener: Mbappé er fantastisk… og fransk klovn?

22-årige Rafael Leão har haft en stærk sæson i AC Milan, hvor han søndag kunne lade sig kåre som italiensk mester. Her blev det til 44 kampe på tværs af alle turneringer, hvor den unge portugiser blandt andet har bidraget med 14 mål og 12 oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P