Bundesligaen

Kahn svarer Lewandowski igen: Sådan kommer man ikke væk

Ledelsen i Bayern München er ikke synderligt imponerende over Robert Lewandowskis måde at forsøge at komme ud af klubben på.

Oliver Kahn
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

Mandag kom det frem, at Robert Lewandowski anser sin tid i Bayern München som værende forbi denne sommer.

Det skulle den polske stjerneangriber angiveligt have fortalt på et pressemøde forud for Polens kommende kampe i Nations League.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

De udtalelser er dog ikke faldet i god jord hos ledelsen i Bayern München, hvor administrerende direktør, Oliver Kahn, nu tager til genmæle over for Robert Lewandowskis ytringer.

– Jeg kan ikke fortælle, hvorfor Robert har valgt sin vej. Offentlige udtalelser som den kommer man ikke væk med, siger Oliver Kahn i et interview med tyske Sport1 og fortsætter:

– Robert blev verdens bedste fodboldspiller her to gange i træk. Jeg synes, han burde vide, hvad han har i Bayern. Anerkendelse går begge veje, lyder det således fra Bayern-direktøren, der altså ikke umiddelbart virker som en mand, der har lyst til at skille sig af med Lewandowski, der da også fortsat har et enkelt år tilbage af sin kontrakt hos de sydtyske giganter.

Bayern tager afsked med verdensmester

På rygtebasis har FC Barcelona og Xavi været meldt særdeles interesserede i den giftige angriber, men om et skifte falder på plads denne sommer, kan kun tiden vise.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P