2 min læsningRørt Rinne har AaB og de nordjyske fans med i hjertet: Det er blevet mit hjem!

Jacob Rinne vinker farvel til AaB efter fem år i bolsjestriberne. Den 28-årige målmand er taknemmelig for tiden i det nordjyske, der nu er blevet hans hjem.

2 min læsning
AaB's målmand Jacob Rinne skød og brændte AaB's første straffespark i 3F Superliga Conference League Playoff kampen mellem AaB og Viborg FF på Aalborg Portland Park, søndag den 29. maj 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Jacob Rinne spillede søndag aften sin sidste kamp i AaB-trøjen, da Viborg efter straffesparkskonkurrence vandt kampen og dermed pladsen i Europa.

Den svenske keeper var ikke glad, for måden det sluttede på, men han vil for altid være taknemmelig for tiden hos AaB.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg er meget stolt over min tid her. Jeg kan kigge tilbage på fem år, der har gjort noget rigtig godt for min fodboldkarriere. AaB har fået en kæmpe plads i mit hjerte, det er blevet mit hjem. Siden jeg kom i 2017, er jeg blevet gift, har fået to børn, og vi har fundet os til rette i byen, fortæller Rinne, før han bringer en ‘teaser’ for fremtiden.

AaB-keeperen fortæller, at der snart kommer afklaring på fremtiden. Rinne siger, at hvis man er interesseret, så må man følge med på hans sociale medier.

Ærgerlige AaB’ere ovenpå straffesparksnederlag: Vi taber ikke Europa i dag

Først sender Rinne dog en tak til AaB-fansene, der har været en stor støtte gennem alle fem år.

– Det er vemodigt, men også en mærkelig følelse, når man står med et nederlag efter en så vigtig kamp. Jeg elsker dem! Når jeg har lavet fejl, så har de altid bakket mig op. De har altid støttet mig, og jeg kan altid mærke dem bag mig. Alt tak til dem, siger en berørt Jacob Rinne.  

Med 168 kampe er Rinne den udlænding, der har spillet flest kampe for AaB. Den svenske shotstopper har henover det seneste år også formået at sætte et aftryk hos holdkammerat Louka Prip.

– Helt vildt! Han er den sødeste fyr. Jeg synes, at han er Superligaens bedste keeper. Han er god med fødderne, god på stregen. Han kan det hele, så jeg er super super ked af, at han forlader os, men jeg synes også, at han har fortjent at prøve noget nyt, lyder det fra Louka Prip til campo.dk.

Hvor, Jacob Rinne skal hen efter denne sæson, er endnu uvist, men tidligere har målmanden fortalt til campo.dk, at han drømmer om at sætte kursen mod syd!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer