2 min læsningÆrgerlige AaB’ere ovenpå straffesparksnederlag: Vi taber ikke Europa i dag

Nederlaget til Viborg blev endestationen for AaB's europæiske drømme, men ifølge Lars Friis og Jacob Rinne skal forklaringen på det glippede Europa slet ikke findes i søndagens kamp.

2 min læsning
Europa Playoffkamp AaB-Viborg FF på Aalborg Gigantium Park søndag den 29. maj 2022.

AaB måtte se sig slået efter en højdramatisk kamp søndag aften, hvor Viborg efter straffesparkskonkurrence trak det længste strå og pladsen i Conference League-kvalifikationen.

Kampen markerer også enden på Lars Friis’ første halvsæson i AaB, siden han i vinter forlod netop Viborg. Sammen med campo.dk gjorde Lars Friis status på sit første halve år i jobbet som AaB-cheftræner.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Set over sæsonen har den egentlig været okay, men der er stadigvæk store forbedringsmuligheder, siger Lars Friis og fortsætter.

– Det er ikke tilfredsstillende, at få ét point i syv kampe. Det er ikke i dag, vi taber Europa. I dag havde vi muligheden for at komme i Europa, men indtil for fire-fem runder siden spillede vi med om medaljer, fortæller AaB-chefen til campo.dk.

Samme analyse kommer fra Jacob Rinne, der efter fem år i det nordjyske vinker farvel til AaB efter denne sæson.  

– Det gør pisseondt, selvfølgelig vil man afslutte på en god måde, men hvis man ser tilbage, er det ikke i dag vi taber Europa. Jeg tror, vi tager syv point ud af 30 mulige i mesterskabsspillet, det er der, vi taber den, fortæller AaB-målmanden.

Jacob Friis afslører: Drengene skal ud og slå et hul i Viborg

Jacob Rinne, der nu har spillet sin sidste kamp i AaB-trøjen afslører overfor campo.dk, at der indenfor den nærmeste fremtid vil være nyt, om hvor han skal fortsætte karrieren.

Den svenske målmand sparkede først i straffesparkskonkurrencen og sendte bolden over mål. Det vækkede undring hos flere, der ikke kunne forstå, at AaB-målmanden blev valgt som første sparker. I videoen over artiklen, kan du høre forklaringen fra Lars Friis på valget af Jacob Rinne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer