2 min læsningEn af Superligaens bedste målmænd har kontraktudløb: Jeg går en spændende tid i møde!

Jacob Rinne vandt i vinterpausen 'Det Gyldne Bur', men kontrakten hos AaB står til at udløbe til sommer. Svenskeren ved endnu ikke, hvor fremtiden tager ham hen.

2 min læsning
Vejle Boldklubs Jacob Schoop brænder stor chance mod AaB's målmand Jacob Rinne i kampens sidste sekunder i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Vejle Boldklub på Aalborg Portland Park, søndag den 6. marts 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Jacob Rinne har været fast mand i AaB-målet siden sommeren 2017 og kan blandt andet prale med titlen som vinder af ‘Det Gyldne Bur’. Tiden med den svenske keeper mellem AaB-stolperne kan dog snart være slut.

Tidligere har Rinne åbent fortalt, at han gerne vil prøve kræfter med en stor liga, når han har kontraktudløb til sommer.

Med syv kampe tilbage af Superligaens mesterskabsspil er den svenske keeper fortsat uvidende om, hvor han skal redde bolde efter sommerpausen.

– Jeg har ikke hørt noget konkret om min fremtid. Der vil altid være interesse fra folk, men jeg har ingen specifik klub eller agenter, som jeg er bekendt med. Jeg ved bare, at der er interesse omkring mig, fortæller AaB-målmanden til campo.dk.

Før han kom til AaB i 2017, havde Rinne én sæson hos Gent, hvor det blev til 13 kampe.

Uden at komme nærmere ind på en decideret ønskedestination, så fortæller den sikre sidste skanse igen, at han gerne vil til udlandet.

– Selvfølgelig er målet at komme videre og prøve at komme sydpå igen. Men hvor det lige skal være, vil jeg ikke svare på. Jeg har ikke tænkt for meget på det og er rimelig ‘carte blanche’ på, hvor jeg kan ende henne. Det er en spændende tid, som jeg har foran mig, siger Rinne og fortsætter.

AaB-målmand nærmer sig klubrekord: Det er ikke kun mig!

– Jeg har ikke nogen særlig plan. Jeg tager det lidt, som det kommer. Jeg ser på, hvad der ligger på bordet, når sæsonen er slut, fortæller Rinne, før han understreger at fokus nu ligger på AaB’s igangværende mesterskabsspil.

AaB spiller mandag aften på MCH Arena i en direkte kamp mod en anden medaljekandidat. Før kampen er FC Midtjylland på andenpladsen – fire point foran nordjyderne på Superligaens tredjeplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer