Bundesligaen

Bundesligastjerne om fremtiden: Paris er mit hjem og min favoritklub

Paris Saint-Germain er allerede fyldt med store stjerner i deres trup, men denne sommer kan en af Bundesligaens helt store stjerner måske blive den næste i rækken.

Christopher Nkunku RB Leipzig Bundesliga
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix.

Neymar, Kylian Mbappé, Lionel Messi og Gianluigi Donnarumma er blot få af mange store navne i Paris Saint-Germain.

Den franske Ligue 1-klub har i de sidste mange sæsoner stået for flere store handler i sommerens transfervinduer, hvor sidste sommer blandt andet bød på signinger som Lionel Messi, Sergio Ramos, Achraf Hakimi og Gianluigi Donnarumma.

Denne sommer er det dog fortsat usikkert, hvem PSG kommer til at hente til klubben, men allerede inden transfervinduet er åbnet, så har en af Bundesligaens helt store stjerner åbnet op for, at hans fremtid kunne ligge i Paris.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

RB Leipzigs Christopher Nkunku har taget den tyske liga med storm i den netop overståede sæson, hvilket også har gjort, at flere store europæiske klubber skulle være interesserede i franskmanden. Derudover startede franskmandens karriere også i netop PSG, inden turen gik til Tyskland i 2019.

– Paris er min hjemby og min favorit klub. Jeg lukker ingen døre. Alt er muligt i fodbold.

– Det er dejligt at have interesse fra de største klubber i verden. Men det er også dejligt at se, hvordan Leipzig gør alt for at beholde mig, siger Nkunku ifølge Fabrizio Romano.

Medie: Chelsea går efter årets spiller i Bundesligaen

RB Leipzig købte i 2019 Christopher Nkunku for 13 millioner euro i Paris Saint-Germain. Her er det siden blevet til 136 kampe, hvori han har lavet 47 mål og 47 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P