Premier League

Medie: Chelsea går efter årets spiller i Bundesligaen

Chelsea går angiveligt et travlt sommervindue i møde, hvor man tilsyneladende både vil forstærke offensiven og defensiven.

Nkunku
Foto: Ronny Hartmann/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea ser ud til at gå en særdeles travl sommer i møde, når snakken falder på til- og afgange i klubben.

Her er Antonio Rüdiger allerede tabt for The Blues, ligesom Andreas Christensen også meldes færdig i klubben. Derudover er der sået tvivl om César Azpilicueta og Marcos Alonsos fremtid i den engelske hovedstadsklub.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derfor retter klubben med den største sandsynlighed blikket mod defensive forstærkninger, men Chelsea jagter angiveligt også offensiv pondus og mål til sommer.

I hvert fald melder GOAL nu, at klubben denne sommer vil gå ihærdigt efter at bringe årets spiller i Bundesligaen for den netop afsluttede sæson til Premier League.

Der er her tale om RB Leipzigs 24-årige franskmand Christopher Nkunku, der har haft en fremragende sæson. Her er det nemlig blevet til 35 scoringer på tværs af alle turneringer i 51 kampe, hvor han derudover også har leveret ikke mindre end 20 oplæg.

Chelsea kan ifølge selvsamme medie dog se frem til konkurrence fra Real Madrid, der også skulle jagte den tidligere Paris Saint-Germain-spiller, som var med til at sikre RB Leipzig klubbens første store trofæ i historien i form af den tyske pokaltitel, der blev sikret i weekenden med en sejr efter straffesparkskonkurrence mod Freiburg.

Chelseas nye ejere er ambitiøse – spændende transfervindue venter

Christopher Nkunku er dog ikke den eneste RB Leipzig-spiller, som Chelsea er blevet sat i forbindelse denne sommer.

Her skulle den engelske storklub nemlig også have et særdeles godt øje til kroatiske Josko Gvardiol som en potentiel forstærkning til de defensive geledder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P