3F Superligaen

Jacob Friis afslører: Drengene skal ud og slå et hul i Viborg

Der var højt humør fra Jacob Friis, da Viborg FF søndag sikrede sig europæiske kvalkampe i den kommende sæson efter en sejr over AaB i playoff-finale.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Viborg FF skal ud og spille kvalifikationskampe for at komme med i Conference League-gruppespillet i den kommende sæson.

Det blev søndag aften en kendsgerning, da man efter straffesparkskonkurrence besejrede AaB i Europa playoff-finalen.

Efter kampen afslørede Viborg-træner Jacob Friis over for campo.dk, hvad aftenen nu byder på.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Drengene skal ud og slå et hul i jorden nede i Viborg, lød det således fra Friis, der der dog springer den festlige aften over, da han kører til Italien sammen med familien mandag morgen.

Jacob Friis tog sig også tid til at svare på, hvad det betyder, at have stået i spidsen for at bringe Viborg tilbage i europæisk regi i den kommende sæson.

– Det her er jo en kulmination på mere end bare de seneste seks måneder. Det er noget, der i Viborg blev sat i søen for længere tid siden, og det er kulminationen af flere spilleres gode bedrifter, ledelse, stab omkring holdet og ikke bare mig. Den ligger også længere tilbage end bare de seks måneder, lydet det fra Friis, der tilføjer:

– Men derfor er det dejligt alligevel at fuldføre.

Viborg-anfører: Kulminationen på et par fantastiske års arbejde

Viborg FF tiltræder med sejren over AaB i anden runde af kvalifikationsspillet til Conference League, som er den tredjehøjste rangede klubturnering i UEFA-regi efter Champions League og Europa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P