Premier League

Chelseas nye ejere er ambitiøse – spændende transfervindue venter

Chelsea FC har netop fået godkendt et salg af klubben til et konsortium ledet af LA Dodgers medejer Todd Boehly, og nu forsikrer de nye ejere, at der skal handles.

Todd Boehly og de nye ejere i Chelsea FC har store ambitioner på transfermarkedet
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters / Andrew Couldridge

Chelsea FC har i flere uger forsøgt at få ro på situationen omkring ejerskabet af klubben.

Og nu er der snart ro på Stamford Bridge for en stund. Premier League og den engelske stat har godkendt købet af Chelsea FC for 4,2 milliarder GBP, og handlen forventes at gå igennem i løbet af få dage.

DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE 👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Et konsortium ledet af Baseball-klubben LA Dodgers medejer Todd Boehly skal fremover stå i spidsen for Premier League-klubben, og det skorter ikke på ambitioner på transfermarkedet.

De nye ejere har planer om at bruge en mere datastyret tilgang til spillerindkøb og rekruttering og har ifølge BBC lovet at investere 1,75 milliarder GBP i Chelsea henover de kommende 10 år.

De nye ejere skal tale spillerindkøb med manager Thomas Tuchel, og de ønsker også at binde midtbanespillerne N’Golo Kante og Jorginho gennem nye kontrakter, da deres kontrakter udløber om en enkelt sæson.

Chelsea vil også ifølge BBC også gerne forlænge kontrakterne med midtbanespilleren Mason Mount og forsvarsspilleren Reece James, som begge har lavere løn end deres holdkammerater, fordi de er komme op gennem klubbens akademi.

Chelsea sluttede på tredjepladsen i Premier League i denne sæson, men det ser ud til, at ambitionerne er store nok fremadrettet også.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P