LaLiga

Medie: Barca overvejer at bytte eftertragtet profil med disse to stjerner

FC Barcelona går et spændende transfervindue i møde, hvor spillere kan skifte ind og ud af den catalanske storklub. Cheftræner, Xavi, ønsker angiveligt at hente to stjerner, men det kan betyde et farvel til en af Barcas profiler.

Xavi overvejer angiveligt at slippe sin hollandske profil for at hente to stjerner
Foto: REUTERS/Isabel Infantes.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Frenkie de Jong er fast starter på FC Barcelonas midtbane. Men den hollandske profil kan snart være fortid i klubben, hvis cheftræner, Xavi, ønsker at hente de rette forstærkninger. Det skriver Mundo Deportivo.

Den 24-årige midtbanespiller ønsker selv at blive i FC Barcelona, men er angiveligt eftertragtet af klubber, der måske kan tilbyde Barca-cheftræner, Xavi, sine ønskede forstærkninger.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

For det første skulle FC Bayern München være interesseret i at hente hollænderen. Og netop Bayern München råder over en af Xavis ønskespillere til næste sæson – nemlig Robert Lewandowski, der gang på gang sættes i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.

Dette skulle ifølge mediet få Xavi og Co. til at overveje at tilbyde de Jong i bytte med Lewandowski. En anden byttehandel er angiveligt også med i overvejelserne i FC Barcelona.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Pep Guardiola i Manchester City skulle nemlig være meget interesseret i hollænderen. Samtidig meldes Xavi interesseret i Citys Bernardo Silva, og dermed kan en form for byttehandel være til overvejelse.

Udover Manchester City meldes også Manchester United og Paris Saint-Germain interesserede i at hente Frenkie de Jong. Om FC Barcelona skulle være interesserede i spillere i disse klubber, melder historien ikke noget om. Du kan læse mere om de to klubbers interesse i den hollandske landsholdsspiller herunder.

PSG udfordrer United i jagten på Barca-stjerne

I det hele taget venter der Xavi og FC Barcelona noget af et puslespil i det kommende transfervindue, da klubben er i gæld, og derfor ikke bare kan hente den ene verdensstjerne efter den anden uden at lade spillere forlade klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P