Premier League

Fodboldekspert: Eriksen bør være transfermål for disse storklubber

Christian Eriksens spil for Brentford efter sit comeback bør få Liverpool og Manchester City til at gå efter danskeren. Det mener fodboldeksperten Gary Neville.

Gary Neville mener, Christian Eriksen bør være i spil i storklubber
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.

Hent dog Christian Eriksen!

Sådan lyder opfordringen til Liverpool og Manchester City fra tidligere Manchester United-spiller og nuværende fodboldekspert Gary Neville i fodbolddebatten The Overlap Fan Debate.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg tror, Eriksen bliver hentet af en stor klub…hvis du er en top seks-klub, som har en tremands-midtbane, og du vil have en spiller, der kommer ind og spiller 30 kampe som en trupspiller…han ville kunne spille for City (Manchester, red.), han ville kunne spille for Liverpool, han ville kunne spille for enhver klub i top seks, siger Gary Neville.

Gary Neville er, som det stærkt antydes, fan af den danske landsholdsspillers spil efter comebacket i Brentford. Og især Liverpool og manager, Jürgen Klopp, bør kigge Eriksens vej, mener fodboldeksperten.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Jeg siger ikke, han starter hver eneste uge, men han kunne komme ind…se, hvad Shaqiri (Xherdan, red.) gjorde i Liverpool de to-tre år, han var der. Hvis Liverpool kigger efter en midtbanespiller for at komme ind i stedet for Thiago, som bliver skadet indimellem, hvorfor ville man så ikke kigge efter Eriksen? Hvorfor ville man ikke kigge efter, at han kom til i to sæsoner og gjorde det job?, spørger Neville og fortsætter:

– Han er brilliant. Han er en fantastisk professionel, han er en stor spiller, hans kvalitet på bolden er fantastisk.

Store roser til Christian Eriksen: På niveau med superstjerne

Herunder kan du se og høre, hvad Gary Neville har af roser til Christian Eriksen i debatprogrammet.

Christian Eriksens kontrakt med Brentford udløber efter denne sæson, og den danske stjerne har endnu ikke sat navn på, hvor karrieren fortsætter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P