Premier League

Store roser til Christian Eriksen: På niveau med superstjerne

Christian Eriksen bliver hyldet af den tidligere Arsenal-stjerne, der har danskeren som sin yndlingsspiller lige nu.

Christian Eriksen, Paul Merson, Brentford, Arsenal, Tottenham, Premier League.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksens comeback til fodboldens øverste hylde, har formentlig overrasket de fleste.

At han kan spille fodbold, er det nok de færreste, der har tvivlet på. Men at han kunne genfinde formen i en sådan grad – og så hurtigt – har nok alligevel forbavset mange fodboldfans verden over.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Én af dem, der ikke havde set Christian Eriksen genfinde formen så hurtigt, er den tidligere Arsenal-spiller, Paul Merson. Det fortæller han i et interview til Sky Sports.

– Han er min yndlingsspiller for tiden, lyder det fra Merson inden han fortsætter:

– Jeg synes, at knægten er utrolig. Jeg havde ikke indset, at han var så god.

Paul Merson, der nåede at spille 369 kampe for Arsenal i 80’erne og 90’erne, er så imponeret over den danske kreatør, at han sammenligner ham med en af sportens absolut største stjerner.

– Hans præstation i forrige uge – hans afleveringer, hans hjerne og hans blik for spillet. Jeg er ligeglad med, hvad andre siger, det var på niveau med Kevin De Bruyne.

– Vi snakker om De Bruyne. Eriksen er efter min overbevisning på samme niveau. Ikke at han stormer frem på banen på samme måde, men hvis du vil have en pasningsspiller, så kunne han spille for Manchester City allerede i morgen. Han er fra den absolut øverste hylde.

Christian Eriksens kontrakt med Brentford løber ud denne sommer, og rygterne om den danske stjernes fremtid er mange. Paul Merson er dog afklaret med, hvor han helst så Eriksen fortsætte karrieren.

– Om han bliver (i Brentford, red.)? Jeg ser gerne, at han bliver i Brentford de næste seks måneder, indtil jul, bare for at give dem et godt udgangspunkt i næste sæson. Det kommer til at blive svært for dem næste sæson. Så kan de lade ham smutte til januar, når de ligger solidt.

Især Tottenham med Antonio Conte i spidsen bliver nævnt som Christian Eriksens næste destination. Senest har Tottenham fået en kæmpe økonomisk indsprøjtning, blandt andet til at forstærke truppen i det kommende transfervindue. Det kan du læse mere om HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P