Premier League

Arsenal bekræfter: Forlænger med midtbanespiller

Arsenal har onsdag meldt ud, at man har valgt at forlænge kontrakten med midtbanespiller, der har været i klubben siden 2016.

Mohamed Elneny
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Mohamed Elneny stod egentlig til at have kontraktudløb med Arsenal denne sommer, men nu melder London-klubben ud, at man har valgt at forlænge med den egyptiske landsholdsspiller.

Dermed forbliver den 29-årige midtbanespiller hos The Gunners, som han skiftede til tilbage i 2016 fra FC Basel i Schweiz.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Arsenal oplyser, at kontraktforlængelsen er betinget af gennemførelsen af nogle regulatoriske processer, uden at komme dette nærmere.

Dog er Arsenal-manager Mikel Arteta lykkelig over, at det er lykkes at komme frem til en fælles aftale, der altså er endt med en kontraktforlængelse mellem parterne.

– ‘Mo’ er en virkelig vigtig del af holdet. Han bringer uendelig energi, entusiasme og engagement til holdet og er elsket af alle. Han er en vigtig spiller for os både på og uden for banen og en rigtig rollemodel for vores yngre spillere, og jeg er glad for, at han bliver, lyder det således fra den spanske Arsenal-manager til klubbens hjemmeside.

Arsenal bekræfter: Forlænger med midtbanespiller

Mohamed Elneny har i denne sæson spillet 17 kampe for Arsenal på tværs af alle turneringer, hvor han blandt andet har bidraget med to oplæg.

London-klubben sluttede Premier League-sæsonen af med en femteplads, hvorfor man i næste sæson bliver en del af gruppespillet i Europa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P