2 min læsningSpansk avis: Her er prisen på Daniel Wass!

Det er ikke blevet til meget spilletid for Daniel Wass, efter han i vinter skiftede til Atletico Madrid. Nu skriver en spansk avis, at han meget vel kan være på vej videre.

2 min læsning
Daniel Wass kan være på vej væk fra Atletico Madrid
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den danske landsholdsspiller Daniel Wass har ikke fået det ønskeophold i Atletico Madrid, som han havde håbet på, efter han i vinter skiftede Valencia ud med de dengang forsvarende mestre fra den spanske hovedstad.

Diego Simeone har kun gjort brug af den 33-årige danske back én gang i en kamp mod FC Barcelona, hvor Wass dog måtte udgå med en skade. Ikke desto mindre har den tidligere Brøndby-profil ikke været i betragtning til argentinerens holdkort sidenhen.

Spurs vil styrke truppen markant: Dansk stjerne og to anførere på ønskelisten!

Derfor skulle danskeren nu angiveligt være på vej videre. Det skriver det spanske medie, Okdiario, tirsdag.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Prisen på Daniel Wass skulle angiveligt være i omegnen af det samme, som Atletico Madrid selv betalte for ham i vinter. Beløbet lyder dermed på 19 millioner danske kroner.

Der har været rygter om et Brøndby-comeback for den alsidige profil, men spørgsmålet er, om sportdirektøren Carsten V. Jensen er klar til at hive så mange penge op af den vestegnske klubkasse for en aldrende defensivspiller.

Ærgerlig Brøndby-boss: Daniel Wass var oppe at vende

Det til trods for, han tidligere på sæsonen meldte ud, at der er et stort transferbudget til sommerens aktiviteter sammenlignet med tidligere sæsoner, efter klubben har solgt Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup og Mikael Uhre til udlandske klubber, mens de har genereret et gedigent overskud.

Daniel Wass spillede i Brøndby IF fra 2007 til 2011, inden han drog videre til Benfica. Sidenhen har han spillet for franske Evian og spanske Celta Vigo, Valencia og nu altså Atletico Madrid. Sidstnævnte måske på lånt tid.

Wass’ kontrakt udløber i sommeren 2023.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer