3F Superligaen

Ærgerlig Brøndby-boss: Daniel Wass var oppe at vende

Brøndbys formand, Jan Bech Andersen, ærgrer sig over, at Daniel Wass ikke skiftede til klubben i januar.

Daniel Wass endte med at skifte til Atletico Madrid fremfor Brøndby.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Brøndby IF kunne torsdag præsentere et historisk stort overskud i klubben.

Overskuddet skyldes især, at Brøndby i det forgange år vandt det danske mesterskab og efterfølgende kom en tur ud i europæisk fodbold. Dertil har salget af Jesper Lindstrøm til Eintracht Frankfurt også været yderst indbringende, og tingene er i det hele taget gået op i en højere enhed for klubben fra Vestegnen.

Medie: Wass nærmer sig Atlético-comeback

Udover salget af Jesper Lindstrøm, solgte Brøndby endnu en egen-udviklet spiller i Januar, da Morten Frendrup blev skippet afsted til Genoa i italiensk fodbold. Strategien med at satse på egne talenter må derfor siges at være en succes.

Brøndbys bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, ser derfor gerne, at de danske mestre fortsat benytter sig af spillere, der er kommet op gennem klubbens system – Der kan dog være undtagelser, såfremt den rigtige ulighed opstår.

En af den slags muligheder opstod i januar, hvor Daniel Wass var i dialog med Brøndby om en retur til Vestegnen. Den glippede mulighed ærgrer i dag bestyrelsesformanden.

– Daniel Wass var selvfølgelig oppe at vende hos os. Og den slags kommer vi kun til at arbejde på, hvis tingene passer sammen. Daniel ville have været en stærke rollemodel at få til Brøndby, men sådan udviklede det sig desværre ikke, fortæller Jan Bech Andersen til Ekstra Bladet.

Frederik Alves: Min agent har haft Brøndby i røret lige siden

Overordnet set er Jan Bech Andersen svært tilfreds med, at Brøndby nu er blevet en robust organisation, som er i stand til at stå på egne ben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P