3F Superligaen

Anders Dreyer håber på klubskifte: Ambitioner om mere end den næstbedste række i Rusland

Anders Dreyer takker efter torsdagens pokalfinale af for denne gang i FC Midtjylland, men selv håber han, at det ender med et sommerskifte væk fra Rubin Kazan.

Anders Dreyer
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var afskedsblomster til Anders Dreyer, da FC Midtjylland søndag spillede sæsonens sidste superligakamp mod Randers FC, hvor man vandt 3-2.

Dermed kunne det godt tyde på, at danskeren skal tilbage til sin russiske klub Rubin Kazan, der dog netop er rykket ud af den bedste række.

Det er derfor heller ikke Anders Dreyers førsteprioritet, at vende tilbage dertil, da ambitionerne rækker til mere. Det har han fortalt i et interview med Ekstra Bladet.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Ambitionerne er til mere end at spille i den næstbedste russiske række. Og det tror jeg også godt, at klubben ved, sagde Anders Dreyer således efter slutfløjtet mod Randers FC, hvor han efterfølgende fortsatte:

– Det er noget, som jeg skal finde ud af med dem, og jeg kommer til at være i daglig med dem derovre – træneren og sportsdirektøren. Og så skal jeg have styr på, hvad der så skal ske.

– Jeg vil gerne have noget på plads hurtigst muligt, men det er ikke mig der bestemmer, sagde han til slut.

Der venter nu Anders Dreyer og resten af FC Midtjylland-holdet et kæmpe opgør på torsdag, hvor det er Kristi himmelfartsdag.

FC Midtjylland-stjerne om fremtiden: Jeg er jo en meget eventyrlig person

Her skal man nemlig spille pokalfinale mod OB på Brøndby Stadion, hvor FC Midtjylland kan sikre sig klubbens anden pokaltitel med en sejr over de fynske superligakonkurrenter.

Pokalfinalebraget mellem FC Midtjylland og OB fløjtes i gang klokken 15:00 og kan følges direkte på DR1, DR TV og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P