Highlights: FC Midtjylland vandt sølv og sænkede Randers med drømmemål

FC Midtjylland tager søndag eftermiddag imod Randers FC. Midtjyderne havde før kampen en matematisk chance for at blive mestre, men med en FCK-sejr i Parken må Bo Henriksen og co. nøjes med sølv.

Superligakampen mellem FC Midtjylland og Randers FC på MCH Arena, søndag den 22. april 2022

FC Midtjylland havde før søndagens kampe matematisk en mulighed for at overhale F.C. København, men med en FCK-sejr i Parken blev FC Midtjyllands 3-2 sejr over Randers forgæves.

FC Midtjylland bragte sig tidligt på sejrskurs, da Gustav Isaksen og Anders Dreyer sparkede midtjyderne på 2-0.

Randers havde dog brug for en sejr, hvis de skulle drømme om europæisk fodbold i næste sæson, og med et mål på hver side af pausen var der pludselig spænding i opgøret igen.

Det var der lige indtil ti minutter før tid, hvor Evander med et drømmemål sparkede Randers ud af kampen om Europa og sørgede for, at FC Midtjylland sluttede sæsonen med en sejr.

FC Midtjylland 1-0 Randers FC (Gustav Isaksen 8′):

FC Midtjylland 2-0 Randers FC (Anders Dreyer 37′):

FC Midtjylland 2-1 Randers FC (Tosin Kehinde 42′):

FC Midtjylland 2-2 Randers FC (Henrik Dalsgaard, selvmål 72′):

FC Midtjylland 3-2 Randers FC (Evander 80′):