3F Superligaen

FC Midtjylland-stjerne om fremtiden: Jeg er jo en meget eventyrlig person

Pione Sistos hjemkost til FC Midtjylland har ikke været som håbet for nogle af parterne. Nu sætter hovedpersonen lidt ord på sin fremtid.

Sisto
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var skyhøje forventninger fra både FC Midtjylland- og superligafans generelt, da den midtjyske klub i september 2020 hentede Pione Sisto hjem til dansk fodbold fra LaLiga-klubben Celta Vigo.

Forventningerne er siden da langt fra blevet indfriet, og i dette forår har offensivstjernen sågar været helt udeladt af Bo Henriksens kamptrup op til flere gange af sportslige grunde.

Derfor er det ganske nærliggende at lege med tanken om, at et sommerexit kunne lure for Pione Sisto, der har 26 landskampe på sit CV.

Det er da også et spørgsmål, som Herning Folkeblad har valgt at forholde den 27-årige profil.

– Det er svært at sige, det er så svært at sige lige nu. Men jeg er jo en meget eventyrlig person, og jeg kan generelt godt lide udfordringer, siger Sisto således til Herning Folkeblad.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Overfor lokalmediet indrømmer han også gerne, at det har været en svær sæson rent personligt, og han erkender desuden, at situationen med begrænset spilletid ikke er optimal.

Pione Sisto har i denne sæson spillet 38 kampe på tværs af alle turneringer for FC Midtjylland, hvor det er blevet til to mål og syv oplæg.

FC Midtjylland-profil om transfer: Ser på det efter sæsonen

I de seneste to kampe er det blevet til indhop på henholdvis 45 og 29 minutter for Sisto, men inden disse kampe var han valgt fra til holdets bruttotrup til de forrige to kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P