3F Superligaen

TV-ekspert: Ham her vil være et godt trænermatch i AGF

Kenneth Emil Petersen peger på sin oplagte trænerkandidat, nu hvor AGF til sommer skal have en ny cheftræner til at stå i spidsen for klubben.

David Nielsen Kent Nielsen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF gjorde det onsdag ved middagstid klart, at den kommende sæson bliver uden David Nielsen som cheftræner.

Parterne har ifølge klubben været enige om at gå hver til sit, selvom den snart forhenværende cheftræners kontrakt egenlig først stod til at udløbe i sommeren 2023.

Inden onsdagens nyhed blev en kendsgerning, blev der i fodboldprogrammet Offside hos Mads Laudrup, Ken Ilsø og Kenneth Emil Petersen diskuteret, hvem der kunne være et godt bud på en kommende cheftræner i AGF.

Her lød det følgende fra Kenneth Emil Petersen:

– Jeg har taget Kent Nielsen. Han er jo ved at være oppe i årene. Måske sidste chance for at lande et stort job i en stor klub, indleder den tidligere superligaforsvarer og fortsætter:

– Han kender AGF og har selv spillet der. Han har den ro, fordi der er også noget med retorikken i alt det, som er blevet sagt i AGF, som der måske skal ændres lidt på. At de er gået i stykker. At de skal genopfinde sig selv. Spiller som om, de vil have ny træner og så videre og så videre.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Her får du en fodboldfaglig sindsygt stærk mand ind. Og en som også kan tage presset væk fra spillerne. Aldrig i sine følelsers vold, lød det fra Kenneth Emil Petersen.

Du kan se hele videoklippet, hvor han taler varmt om Kent Nielsen i AGF, øverst i artiklen. Her kan du også høre Ken Ilsøs bud på en kommende cheftræner i AGF.

Nu skal den aarhusianske superligaklub så endegyldigt på jagt efter en ny cheftræner fra den kommende sæson. En post, AGF forventer at have besat inden træningsopstart den 16. juni, hvor spillerne kommer retur fra sommerferie.

Det meldte klubben ud tidligere på onsdagen.

Fangrupperinger har fået nok af AGF: Opfordrer til fuldt stemningsboykot

AGF spiller sæsonens sidste kamp lørdag den 21. maj hjemme på Ceres Park, hvor FC Nordsjælland kommer forbi. Her er det altså sidste gang, at David Nielsen står i spidsen for De Hviie.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P