3F Superligaen

Fangrupperinger har fået nok af AGF: Opfordrer til fuldt stemningsboykot

AGF slutter lørdag en skrækkelig sæson af, hvor man faktisk endnu ikke er matematisk sikre på overlevelse. Nu opfordrer to fangrupperinger til fuldt stemningsboykot i kampen mod FC Nordsjælland i Aarhus.

AGF
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Der blæser ikke ligefrem positive vinde over Aarhus i disse dage, når snakken falder på fodbold. Særligt ikke, hvis man holder med De Hviie.

Lørdag slutter man så sæsonen af for denne omgang, når FC Nordsjælland gæster Ceres Park i nedrykningsspillets sidste runde, hvor AGF faktisk ikke er matematisk sikret overlevelse endnu.

Dog er man reelt reddet, da Vejle Boldklub skal hente tre point på aarhusianerne og en negativ målscorer på 18 mål.

Netop af denne grund melder to fangrupperinger i AGF nu ud, at man opfodrer til en fuldkommen stemningsboykot på Ceres Park i hele kampen, når FC Nordsjælland venter i sæsonens sidste kamp. Det skriver ‘Samlet for Aarhus’ i samarbejde med Nýsir Aarhus på Facebook tirsdag ved middagstid:

– Forårssæsonen har været en katastrofe, med AGF som det klart dårligste hold i ligaen. Til trods for den ene pinlige indsats efter den anden, har holdet fået massiv opbakning rundt om i landet, hvor vi har givet alt, for at kæmpe os ud af krisen, indleder man og fortsætter:

– Nu står vi i en situation, hvor overlevelse er sikret, hvorfor vi reagerer nu. Da kampen ikke har resultatmæssig betydning, vælger vi at boycotte hele kampen, for at vise vores utilfredshed med den retning klubben bevæger sig i. Derfor vil vi overvære kampen siddende, og uden sang eller de faste stemningsskabende aktiviteter.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det vi har været vidne til de seneste måneder, har på ingen måde været klubben, opbakningen, byen eller logoet værdigt, og vi føler det som vores pligt at kræve forandringer. Loyalitet overfor klubben er også at sige fra, når de der er udvalgt til at repræsentere den, ikke gør det på en måde, der må og skal kendetegne AGF. Vi vil ikke diktere hvordan andre fans skal forholde sig på lørdag, men hermed en forklaring på hvorfor der hverken vil være flag, trommer eller capo til kampen.

– Vi ses i den nye sæson, hvor vi synger højt igen. Klar til at støtte klubben i forsøget på at rette op på dette forår!

Vi har på campo.dk forsøgt at få en uddybbende kommentar om opfordringen til stemningsboykotten fra ‘Samlet for Aarhus’, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Chefredaktør om fyring i AGF: Der er ikke noget quickfix

Ligeledes har vi taget fat i AGF Fanclub Aarhus for en kommentar om, hvor man står i forhold til denne udmeldning. Her lyder det følgende i et skriftligt svar fra fanklubbens formand, Anja Lilli Beikes:

– Vi vender netop nu i fanklubbens bestyrelse, hvordan vi forholder os på lørdag.

Sæsonens sidste kamp mellem AGF og FC Nordsjælland sparkes i gang lørdag den 21. maj klokken 17:00 på Ceres Park – med eller uden larm og støtte fra lægterne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P