3 min læsningBekræftet: AGF siger farvel til David Nielsen

AGF oplyser onsdag formiddag, at klubben og David Nielsen går hver til sit efter denne sæson. Partnerne skulle være enige om beslutningen, lyder det fra klubben.

3 min læsning
Dvid Nielsen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Efter næsten fem år sammen, skal AGF til sommer have ny cheftræner, da David Nielsen og klubben er blevet enige om, at samarbejdet ophører ved udgangen af indeværende sæson. Det oplyser den aarhusianske superligaklub onsdag middag.

Her lyder det følgende fra klubbens sportschef, Stig Inge Bjørnebye:

– David Nielsen har været en fantastisk træner for AGF gennem flere sæsoner og har skabt flotte resultater for klubben. Men nu er vi nået til vejs ende efter fem år, hvor den seneste sæson på ingen måder har været tilfredsstillende. Energien er brugt, og vi trænger til nye ideer og en frisk start – derfor er tiden nu inde til, at vores veje skal skilles.

Hovedpersonen selv har også sagt et par ord til klubbens hjemmeside. En klub, David Nielsen fik sin debut for som cheftræner den 16. oktober 2017 efter at have erstattet Glen Riddersholm.

– AGF har brug for en ny cheftræner, der kan komme ind med den samme ild, som jeg i sin tid kom med. Jeg havde håbet, at jeg kunne aflevere holdet et bedre sted i tabellen, end hvor vi sluttede i denne sæson, men sådan skulle det ikke gå. Men AGF er heldigvis et godt sted som klub, og der er mange gode kræfter, der kan fortsætte arbejdet, siger den snart forhenværende AGF-cheftræner og fortsætter:

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg vil gerne sige tak til Aarhus for den varme støtte, jeg og min familie altid har fået, og tak til de spillere, som gennem tiden blødte med mig for klubben og for trøjen, slutter David Nielsen, der på lørdag den 21. maj for sidste gang, står i spidsen for AGF, når man møder FC Nordsjælland på Ceres Park klokken 17:00.

Klubben oplyser, at man forventer at have en ny cheftræner på plads inden træningsopstart den 16. juni, hvor spillerne kommer retur fra sommerferie.

Campo mener: Er du fodboldfan eller er du bare sur?

Herudover oplyser AGF, at man holder pressemøde vedrørende David Nielsens afgang i dag – onsdag den 18. maj klokken 13 – på Ceres Park.

Her vil bestyrelsesformand, Lars Fournais, administrerende direktør Jacob Nielsen, sportschef Stig Inge Bjørnebye og hovedpersonen selv være til stede.

David Nielsen havde oprindelig kontrakt med AGF til sommeren 2023, men nu skilles parterne i stedet denne sommer, er det altså kommet frem denne onsdag.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P