3F Superligaen

Vavro sender sviner mod Sviatchenko: Du har aldrig været den bedste

Denis Vavro havde travlt med at svine FC Midtjyllands anfører, Erik Sviatchenko, til efter F.C. Københavns sejr over Randers FC.

Denis Vavro F.C. København FCK Superliga
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

De fleste F.C. København-spillere fokuserede på, at det danske mesterskab mere eller mindre er sikret efter sejren over Randers FC.

For Denis Vavro så var der dog også et helt andet emne, han havde brug for at snakke om, da B.T. interviewede FCK-spilleren efter kampen. Stopperen havde nemlig travlt med at fortælle FC Midtjyllands anfører, Erik Sviatchenko, hvad han egentlig synes om ham.

– Da jeg kom her, hørte jeg Erik Sviatchenko sige, at han er den bedste spiller i Superligaen. Lad mig sige det direkte til ham, du har aldrig været den bedste Superliga-spiller. I min tid her har du aldrig vundet noget. Kun pokalen.

– Jeg ser ham aldrig på banen, han har kun spillet 14 kampe eller sådan, og i vores kampe har jeg slet ikke set ham. Og har han scoret? Nej. Han taler kun. Jeg har spillet i Superligaen i to og et halvt år, og jeg har vundet to mesterskaber. Han har vundet et. Det er forskellen på ham og mig, siger Vavro.

Highlights: Mesterskabet millimeter fra F.C. København

Denis Vavro skiftede i januar transfervinduet tilbage til F.C. København på en lejeaftale, knap tre år efter han forlod dem til fordel for Lazio i 2019.

Her har forsvarsspilleren spillet 14 superligakampe, hvori det FCK har formået at holde ti clean sheets.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P