3F Superligaen

Vejle-ejer: Forkerte kendelser skyld i nedrykning

Vejle Boldklub må en tur ned i den næstbedste danske fodboldrække efter sommerferien, og det kan der være en ganske bestemt grund til, hvis man spørger holdets moldoviske ejer.

Vejle-ejer Zolotko
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

26 point kan blive til 29 point for Vejle Boldklub, men lige lidt hjælper det, den jyske traditionsklub rykker ud af Superligaen.

Klubben har undervejs i sæsonen været igennem ikke mindre end tre cheftrænere, men det er ikke så meget den del, Vejle-ejeren Andrei Zolotko peger på, når han skal finde en grund til nedrykningen.

– Jeg tænker, det er en blanding af vores egne fejl, som skete i sommer, og som vi har betalt for. Men i anden halvdel af sæsonen har vi også betalt for fejl, som ikke var lavet af os, lyder det fra Zolotko, der uddyber:

– Alle som har set den danske Superliga og vores kampe, og som har forstand på fodbold, har set, at der har været nogle forkerte dommerkendelser i afgørende faser af kampene, siger Zolotko, som ikke er bleg for at give fejlkendelserne skylden for nedturen.

– Det er en af de primære faktorer, fordi vores fejl var tydelige i efteråret. Efter vi skiftede staben, ligner vi ikke et hold, der fortjener at rykke ned længere.

FC Nordsjælland slår Vejle og redder -reelt- AGF fra nedrykning

Den kontroversielle udmeldingen fra Vejle-chefen kommer, efter klubben søndag reelt rykkede ud af Superligaen, da de tabte 2-1 til FC Nordsjælland. Overlevelse vil kræve en 9-0-sejr over OB i den sidste kamp, mens AGF samtidig skal tabe 9-0 til FC Nordsjælland.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Zolotko kommer den danske dommerstand en smule i møde ved at sige, at man ikke kan forvente meget mere af dommerne, da de ikke er fuldtidsprofessionelle.

Interviewet med Zolotko er lavet af TV3 Sport torsdag og altså mens klubben fortsat havde en reel mulighed for overlevelse. Interviewet kan ses i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P