FC Nordsjælland slår Vejle og redder -reelt- AGF fra nedrykning

Kravet var soleklart for Vejle forud for søndagens kamp i Farum mod FC Nordsjælland. Kun en sejr kunne bruges, hvis de ville bevare håbet om superligaoverlevelse.

FC Nordsjælland Vejle Boldklub Superliga nedrykning

Alt kan ske i fodbold – men reelt set kan Vejle Boldklub ikke længere redde sig i Superligaen.

Søndag tabte vejlenserne nemlig med 2-1 på Right to Dream Park i Farum, og selvom de matematisk stadig kan nå at redde sig i Superligaen, så er det realistisk set en umulighed.

Med nederlaget har Vejle en målscore på minus 30 mål, mens AGF forud for søndagens kamp mod Viborg har en målscore på minus 11. Dermed skal AGF tabe til både Viborg senere søndag samt til FC Nordsjælland på lørdag, mens Vejle skal slå OB på lørdag.

Det er dog langt fra gjort med det. Det mest realistiske scenarie for en Vejle overlevelse er nemlig, at de selv slår OB 7-0, mens AGF skal tabe 6-0 mod både Viborg og FC Nordsjælland.

I søndagens kamp kom Vejle på bagkant allerede helt fra start. Der var således kun spillet tre minutter, da FC Nordsjællands Mohammed Diomande bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Efter 17 minutter gjorde selvsamme Diomande det også til 2-0, og så lugtede det for alvor af 1. Divison hos Vejle Boldklub.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kort før pausen fik Luka Djordjevic reduceret til 2-1, og så var spændingen pludselig bragt tilbage i nedrykningskampen.

I anden halvleg sad hjemmeholdet fra FC Nordsjælland massivt på bolden uden dog at komme frem til store chancer. Det sidste kunne dog også siges om Vejle, der havde svært ved at få fat i bolden, og uden bolden er det svært at skabe store chancer.

Realiteterne begyndte så småt at sætte ind hos Vejle, der aldrig for alvor kom tæt på en udligning endsige en sejr, og dermed må de rødblusede fra Nørreskoven nu begynde at forberede sig på en sæson i den næstbedste danske fodboldrække.