Highlights: Mesterskabet millimeter fra F.C. København

F.C. København vandt søndag over Randers FC, hvilket mere eller mindre sender det danske mesterskab til København.

F.C. København FCK Randers FC Superliga

En 0-2 sejr var nok for F.C. København, da hovedstadsklubben søndag besejrede Randers FC, hvilket reelt sikrede Jes Thorups mandskab det danske mesterskab

Første halvleg i opgøret var fyldt med store chancer i begge ender, hvor de to top seks klubber skiftedes til at brænde store muligheder. Alligevel måtte begge mandskaber gå til pause uden at have scoret i kampen.

I anden halvleg skulle den forløsende scoring endelig komme for FCK. Den blot 19-årige Hákon Arnar Haraldsson fik en fremragende aflevering fra Rasmus Falk, som islændingen flot omsatte til 0-1.

Jublen varede dog kort, da Randers ti minutter senere fik tildelt et helt korrekt dømt straffespark. Denis Vavro kom for sent og hamrede indskiftede Filip Bundgaard ned, hvilket kampens dommer i første omgang vurderede til et frispark.

Efter lidt hjælp fra VAR-vognen blev dommen dog omstødt, da billederne tydeligt viste, at Randers-spillerens fod var inde i feltet. Det betød dog ikke det store for FCK, da Kamil Grabara steppede op i målet og reddede Stephen Odeys sløje straffesparksforsøg.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I overtiden lukkede og slukkede F.C. København opgøret, da indskiftede Khouma Babacar sikrede sejren med sin scoring til 0-2.

Med sejren har F.C. København så godt som sikret sig klubbens 14. mesterskab. For at pokalen i stedet skal ende i Herning, skal F.C. København først og fremmest tabe sæsonens sidste kamp til AaB.

Samtidig skal FC Midtjylland ikke bare slå Silkeborg senere søndag og Randers FC på lørdag, de skal også tage så store sejre, at de kan udligne den pointforskel, der i skrivende stund lyder på 12 mål i københavnernes favør. Det kan gøres med to 4-0 sejre til FC Midtjylland, mens F.C. København taber 4-0 til AaB.

Randers FC 0-1 F.C. København (Hákon Arnar Haraldsson, 60′):

Dette mål kan ses i videoen over artiklen.

Randers FC 0-1 F.C. København (Brændt straffespark, Randers FC, 71′):

Randers FC 0-2 F.C. København (Khouma Babacar, 92′):