2 min læsningPSG har Mbappé-nødplan klar: Fire stjerner inde i billedet

Kylian Mbappés fremtid er fortsat ikke afklaret, men alligevel har PSG angiveligt allerede udset sig fire spillere, der kan erstatte franskmanden.

2 min læsning
Kylian Mbappé Paris Saint-Germain PSG Ligue 1
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sommerens transfervindues helt store emne er Kylian Mbappé.

Mange spår, at Paris Saint-Germain-spilleren inden for de næste par sæsonen vil blive kåret til verdens bedste fodboldspiller, men som tingene ser ud lige nu, så har franskmanden kontraktudløb med sin franske klub til sommer.

Mbappé har selv tidligere udtalt, at intet er afgjort endnu omkring hans fremtid, men medierne har længe sendt den 23-årige offensive stjerne til Spanien og Real Madrid.

Mbappé spottet i Madrid

PSG venter dog stadig på Mbappés endelige beslutning, da Ligue 1-klubben fortsat håber på, at superstjernen vælger dem. Det betyder blandet andet, at franskmændene heller ikke har kigget på nogle erstatninger til Mbappé – i hvert fald ikke officielt.

Det spanske medie AS melder nemlig, at tre spillere skulle være på listen over mulige alternativer, hvis Mbappé vælger at tage afsked med PSG til sommer.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge mediet skulle der være tale om Robert Lewandowski fra Bayern München, Mohamed Salah fra Liverpool, Darwin Núnez fra Benfica og Arnaut Danjuma fra Villarreal.

Salah og Lewandowski er allerede to af verdens bedste fodboldspillere, hvilket derfor virker oplagt for PSG at gå efter de to spillere. Dunjuma og Nunez er derimod to andre valg at gå med.

Medie: Mbappé forlænger med PSG – Stjernens mor afviser

Begge spillere har haft deres helt store gennembrud i denne sæson, hvor især deres præstationer i Champions League har vakt opsigt. Især interessen i Núnez har været stor, hvilket har vækket interesse fra klubber som Liverpool og Manchester United.

Timeline

Notifications

Notifikationer