Europæisk Fodbold

Medie: Mbappé forlænger med PSG – Stjernens mor afviser

Franske Le Parisien melder torsdag om, at Kylian Mbappé og PSG er nået til enighed om en forlængelse - Kylian Mbappés mor afviser dog.

Kylian Mbappé, PSG, Real Madrid, Transfer, Mbappé løn.
Foto: Sarah Meyssonnier/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrid eller PSG?

Det spørgsmål har længe hængt over hovedet på Kylian Mbappé.

I lang tid så det ud til, at Real Madrid havde sikret sig den franske superstjerne, men sidenhen er PSG blevet meldt ind som en seriøs konkurrent i kampen om at få franskmandens underskrift.

Torsdag skrev franske Le Parisien så, at Mbappé langt om længe havde truffet en beslutning.

Her blev der meldt om en kontraktforlængelse med PSG, der ifølge Le Parisien ville løbe to år frem med mulighed for at forlænge kontrakten yderligere et år.

Lønnen skulle eftersigende være 50 millioner euro om året, svarende til lige knap 372 millioner kroner. Derudover ville Mbappé ifølge Le Parisien få lidt mere end 740 millioner kroner som en bonus for at skrive under på en ny kontrakt med PSG.

Artiklen fortsætter under reklamen.

I kølvandet på artiklen fra Le Parisien, har Kylian Mbappés mor nu set sig nødsaget til at tage bladet fra munden. Hun afviser således, at der er indgået en aftale mellem Kylian Mbappé og PSG.

– Der er ikke blevet indgået en aftale med Paris Saint-Germain eller nogen anden klub. Diskussionerne om Kylians fremtid fortsætter med stor ro i sindet, for at gøre det muligt for ham at træffe den bedste beslutning, med respekt for alle parter, lyder det i en officiel udmelding fra Kylian Mbappés mor.

Frankrigs præsident blander sig i Mbappés fremtid

Hvad fremtiden bringer for den 23-årige angriber er altså fortsat uvist.

Kylian Mbappé blev hentet til PSG fra Monaco i sommeren 2018. Denne sommer har han kontraktudløb med PSG.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P